Transport gratuit la comenzi ce depasesc 300 lei, cadou surpriza la fiecare comanda 😊, follow -> @wearcrisfeather

Despre noi

/
Despre noi

Bun venit la Cris Feather !

Bună ziua și bun venit în marea lume a accesoriilor de modă lucrate manual. Sunt Cristina Pană și sunt proprietarul Cris Feather. Noi sunte o mică afacere de artizanat în România, în orașul de pe litoral, Constanța. De ce Feather ? Pentru că Feather, în traducere, reprezintă numele meu de familie, și o armonie perfecta pentru pasiunea mea nu crezi? Deci, atunci când porți unul dintre accesoriile mele, pur și simplu porți o parte din mine.

Despre mine

Totul a început ca o pasiune individuală, dar, în timp, susținută in primul rând de voi, am reușit să cresc și să dezvolt această mică afacere, împreuna cu familia și cațiva prieteni apropiați.

Era 2013 și eram încă la facultate. În vacanța de vară m-am rătăcit într-un mic magazin numit „Beads and Shiny” din orașul meu natal. Nu-ți poți imagina sclipirea din ochii mei și tremurul din sufletul meu. Știam imediat, chiar în acel moment, că visez să fac accesorii de modă.

A început un vis. Din păcate, buzunarele mele erau goale în acest moment, așa că am plecat și am început să lucrez în diverse locuri, să pot economisii bani, astfel încât să pot obține un mic stoc de materiale pentru a putea lucra și dezvolta pasiunea mea .

Și am început să creez. Am petrecut nenumărate nopți cercetând tendințe, studiind despre meșteșuguri și tehnici, proiectându-mi astfel, propriile ideei și modele. Am început să merg și să studiez într-o scoală profesională, iar în 2016 am obținut o diploma în arte și meserii. M-am jucat cu diferite materiale, concepte și culturi. Studiul nu se termină niciodată.

O experiență uimitoare

Este o experiență uimitoare și cea mai bună călătorie sufletească din viața mea.

Toate accesoriile mele sunt făcute cu un zâmbet imens pe față și cu un suflet plin de bucurie.

În curând, toți prietenii mei au început să-mi aprecieze munca. Nu m-am gândit niciodată, că, cineva va putea admira ceva creeat de mine din pasiune. Când primele comenzi internaționale au apărut prin Facebook, din Danemarca, Coreea și SUA, fără ca vreun marketing să ducă la ele, am înțeles ca pasiunea mea poate să aiba un viitor frumos. M-am simțit recunoscătoare, cum nu ți-ai putea imagina.

Datorită sprijunului primit din partea apropiațiilor, dar și a micii comunități formată pe platformele de social media, pasiunea mea a prins aripi și a reușit să devină o afacere minunată.

Acum, oriunde aș merge, pasiunea mă ghidează. Am mereu  langă mine, caietul meu de schițe, iar când mă simt inspirată, mă opresc și creez. Dacă este pe malul mării, într-o pădure sau în centrul orașului, mă așez și îmi pun sentimentele pe încheietura mâinii sau pe gât.

Bine ați venit la CrisFeather, lumea mea. Sper ca munca și pasiunea mea să vă coloreze și accesorize ținutele, să vă aducă zâmbete și bucurie în zilele în care aveți cel mai mult nevoie!

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.