Transport gratuit la comenzi ce depasesc 300 lei, cadou surpriza la fiecare comanda 😊, follow -> @wearcrisfeather

Diagrama de dimensiuni

/
Diagrama de dimensiuni

DIMENSIUNI PERSONALIZATE PENTRU O POTRIVIRE PERFECTĂ


Indiferent dacă aveți o încheietură mică sau o încheietură mare, noi vă oferim acoperire pentru toate mărimile. Toate brățările și accesoriile sunt făcute la comandă, astfel încât să puteți fi siguri că toate accesoriile handmade, sunt special adaptate pentru dvs. Acum trebuie doar să vă dați seama ce mărime este cea mai potrivită pentru dvs.

 

3 PAȘI PENTRU UN ACCESORIU HANDMADE PTROVIT


  1. Comandați după mărimea încheieturii mâinii Dorim să vă cunoaștem dimensiunea încheieturii mâinii și nu dimensiunea brățării. Pentru a se potrivi frumos, dimensiunea brățării va fi întotdeauna puțin mai mare decât dimensiunea reală a încheieturii mâinii.
  2. Măsurați-vă încheietura mâinii. Puteți face acest lucru folosind o bandă de măsurare. Dacă nu aveți acest lucru acasă, puteți folosi orice lucru flexibil, cum ar fi o bucată de hârtie sau o bucată de ață, atâta timp cât aveți o riglă, să o puteti măsura apoi.
  3. Potrivirea accesoriului Preferați brățara să fie strânsă în jurul încheieturii mâinii, fără posibilitatea de a se mișca? Sau o preferați puțin slabă, astfel încât să se poată mișca puțin și încheietura mâinii dvs. să aibă puțin spațiu pentru respirație? Asigurați-vă că notați „mai slab” sau „mai strâns” la nota de comandă, în finalizarea comenzii.

 

Cu o bandă măsurătoare:


Înfășurați banda de măsurare în jurul încheieturii mâinii pe care intenționați să purtați brățara. Asigurați-vă că măsurarea benzii este aproape de mână, sub osul încheieturii mâinii unde ați purta în mod normal brățara. Trageți banda de măsurare strâns, dar fără a tăia circulația sângelui, în jurul încheieturii mâinii. Notați dimensiunea, în momentul în care banda de măsurare ajunge înapoi la 0. Dimensiunea ar trebui să fie in cm.

 

Dacă nu aveți o bandă măsurătoare:  


Atâta timp cât aveți o riglă, puteți utiliza orice lucru flexibil, cum ar fi o bucată de hârtie sau o bucată de sfoară. Înfășurați bucata de hârtie / sfoară în jurul încheieturii mâinii pe care intenționați să purtați brățara. Asigurați-vă că este aproape de mână, sub osul încheieturii mâinii unde ați purta în mod normal brățara. Trageți strâns hârtia / sfoara și asigurați-vă că marcați dimensiunea dvs.   Așezați hârtia / sfoara pe o masă lângă riglă. Aceasta este mărimea ta.

 

Dacă brățara este un cadou: 


Dacă brățara pe care o cumpărați este un cadou și nu cunoașteți dimensiunea reală a încheieturii persoanei care va primi brățara, puteți măsura dimensiunea altei brățări pe care o are deja persoana respectivă. Așezați această brățară pe masă și măsurați-o cu o riglă. Dimensiunea pe care tocmai ați măsurat-o este dimensiunea brățării, care este întotdeauna puțin mai mare decât dimensiunea reală a încheieturii mâinii. Este foarte important să includeți „dimensiunea brățării” în nota dimensiunii încheieturii mâinii la plată.

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.